Livet kan endre seg fort og uventet

24. mars 2017

Livet kan endre seg fort og uventet. Dette skjer hos mange, men ingen tenker på at dette kan skje i med dem selv eller deres ansatte. Derfor kan det være smart å være føre var, at du har et opplegg i bakhånd, om du skulle få bruk for det.

Balanzen, veavågen, har i flere år samarbeidet med bedrifter i forhold til samtaler med ansatte når livet blir for strevsomt. At livet setter seg i kroppen kan skje brått og det kan komme gradvis.

Vår erfaring er at det kan både forhindre sykmeldinger og hjelpe ansatte raskere tilbake til arbeid, dersom de er sykmeldte.

Du trenger ikke gå via lege for å bestille samtaler.

De bedrifter vi har avtale med betaler for inntil kr 5000 for sine ansatte, dette tilsvarer 6 samtaler. Ønsker den ansatte flere samtaler betaler de dette selv. Avtalen med bedriften er at de godkjenner å betale for den ansatte for inntil en bestemt antall samtaler.  Balanzen sender ut faktura for de timer som benyttes.

Avtalen med Balanzen koster derfor ikke noe, dersom en ikke benytter tilbudet.

Min bakgrunn som samtaleterapeut er:

Doktorgrad i folkehelsevitenskap

4 ulike utdanningen innenfor samtaleterapi (Psykiatrisk sykepleie, gestaltterapi, traumeterapi og Reconstructive).

Varmt velkommen.

Ønsker du mer informasjon kommer jeg gjerne på et uforpliktende møte.

Vi har også yoga avtaler med flere bedrifter, en god investering for å de som søker å gjøre noie kjekt sammen og å leve i balanse. Våre instruktører: Hildur Vea, Kari Nygaard og Kristin B Medhaug har alle flere sertifiserte yogautdanninger.

Beste hilsen Hildur Vea, samtaleterapeut og yogalærer.

tlf 45 66 21 18

mail: hildur.vea@balan-zen.no

www.balan-zen.no

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies