God helg!

God helg!

3. mars 2017 — Blogginnlegg av Marte Knutsen

Hei og god vinterferie, det som er igjen av den i det minste. 🙂

Denne uken har jeg hatt fullt fokus på Damenes Aften som er torsdag neste uke. For alle dere som vurderte om dere kanskje skulle komme, så er det dessverre for dere fullt. Noe som er veldig gøy for oss! Kjempeflott med så stor interesse rundt dette arrangementet.

For dere som vil drømme dere bort til fjerne strender

Noe annet som har skjedd denne uken er at vi har fått en aldri så liten kunstsamling i gangen utenfor kontoret. Tove Mette Vea Knutsen ville pynte litt opp her og det sier vi gjerne ja til. Bildene viser strender fra hele verden og noen fra Karmøy. Det er alltid hyggelig å drømme seg bort til sol og sommer i regnværet! Erling på Norgeshus Karmøy tok den kjedelige oppgaven med å henge opp bildene, han er veldig flink og snill. 🙂

Erling hjelper til

Håper alle nyter den siste helgen i vinterferien, god helg fra Åkrehamn Vekst!
Her har dere et bilde tatt av Odd Jostein Fabrin av vår egen flotte strand.

For dere som liker strendene hjemme

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex