Trygve J. Sjøen AS legger ut rekkehus og kjedehus, Stongtunet for salg

24. februar 2017

Stongtunet har til sammen 45 enheter der de første 35 er klar for salg. Stongtunet ligger plasser på beste vestkant, nær sentrum, Åkrasanden og havneområdet. Stongtunet har gode uteområder i midten av tunet der det er lagt opp til et fint område for sport, lek og sosialt samvær.

Det er tre hustyper, 140 BRA med garasje, 115 BRA med carport og 117 BRA med garasje. Husbanklån 80%, flytende rente 1,559% pr. mars. 2017, avdragsfrihet 8 år – skattefradrag av renteutgifter. Pris pr. mnd. gjelder hubanklånet uten avdrag, kostnader med 2. prioritetslån kommer i tillegg.

Det er forutsettes 20% egenkapital / privatlån eller en kombinasjon av disse
Lånetaker må bli godkjent etter SIFO-modellen til husbanken.
Andre finansieringsoppsett kan utarbeides sammen med den enkelte kunde.

Er du på jakt etter ny bolig, ta kontakt med Trygve J. Sjøen på 52 84 50 50. Du kan også sjekke deres nettside trygve-sjoen.no

Denne artikkelen blir oppdatert med nye tegninger i løpet av uke 9

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex