Ny ledelse, nye kontrakter og nye arbeidsplasser i Norwegian Maritime Services

24. februar 2017

Norwegian Maritime Services AS har for en tid tilbake, men offisielt 1. Januar 2017 fått ny ledelse av yngre krefter opplyser Stacy Ferkingstad.

Stacy Ferkingstad har overtatt som Adm. dir. i NMS, og har fått med seg Ann Margaret Ferkingstad som operasjonsansvarlig, Anne Laila Ohm Jensen som HR Sjef og Aase Simonsen som Markedssjef i den nye ledergruppen. Tidligere leder John Ståle Egge sier til Åkrehamn Vekst at tiden er inne til å slippe nye yngre krefter til. John Ståle skal fremdeles være med på laget først og fremst som styreleder.

Fra venstre Ann Margaret Ferkingstad, Anne Laila Ohm Jenssen og Sissel Tjøsvoll Tangjerd Foto: Privat

Valget av kvinner i ledelsen er frisk pust og et strategisk valg for å gå en ny fremtid i møte sier Stacy Ferkingstad.
Hovedkontoret består av 8 ansatte og NMS har også tre utenlands kontorer i Klaipeda i Litauen, Stettin i Polen, Manila på Filippinene

NMS har i den siste tiden skrevet to nye «Crew Management» kontrakter, den siste med Larvik Shipping med bemanning av ca. 30 sjøfolk på et NOR skip som skal gå på norske kysten med norsk bemanning. I disse opplags tider i offshore er det viktig å få med seg det positive til norske sjøfolk i andre shipping segmenter.

Stacy Ferkingstad sammen med Ann Margaret og Sissel Foto: PIE

«Crew Management» av skipet skal styres av hovedkontor i Åkrehamn med Sissel Tjøsvoll Tangjerd som mannskapsansvarlig.

Vi føler at vi nå er i starten på en medvind som på sikt vil posisjonere oss veldig godt både nasjonalt og internasjonalt sier Stacy Ferkingstad til Åkrehamn Vekst.

 

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex