Hvem er denne mannen?

Hvem er denne mannen?

24. februar 2017 — Blogginnlegg av Marte Knutsen

Forrige uke la jeg ut et bilde og skrev at det er snart sommer.
Jeg kan bekrefte denne uken at det var «fake news».

Er ikke mye sommerlig her nei…

Denne uken var det årsmøte i Åkrehamn Vekst, halvparten av Åkrehamn Vekst kunne dessverre ikke stille opp ettersom nevnte person hadde en date med toalettskålen denne dagen. Spysjuka er ikke OK. Supert at så mange andre kunne stille opp, jeg har sett bildene! Per Inge har vært flink denne uken. Han sier selv at han har hatt en del møter. Jeg kan ikke fortelle dere hva de handlet om, men jeg kan gi dere et hint

Advarsel: Veldig vanskelig hint

Visste dere forresten at vi har egen fotograf i Åkrehamn Vekst?

Si GOD HELG til Odd Jostein Fabrin.

 

Så til en liten fredagsgåte. Mannen som er brukt som fremhevet bilde (øverst)  mente ingen kunne kjenne ham igjen. Så spørsmålet er som følger, hvem er denne mannen? De som klarer det vinner en taco-fredag på egen regning for hele familien. 😀

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex