Bli medlem

Nyheter

Utleie av selskapslokaler på Karmøy Kystkultursenter

Publisert

Teaser

Karmøy Kystkultursenter

Intensjon er å lage til et kystkulturmiljø. Ta vare på gamle bygninger, båter og tradisjoner. Tidlig 1990-tallet startet Svein Arve Mannes ved å etablere Manneshavn Gjestgiveri og Trebåtbyggeri som ligger helt ytterst på Mannesvegen mot sjøen sør i Manneshavn, Sævelandsvik. Sam (Svein Arve Mannes) driver i dag utleie av selskapslokaler og leiligheter. På området har Svein Arve bygget opp et unikt maritimt kystmiljø fra 50 årene. Han har flyttet 6 eldre trehus fra flere steder på Haugalandet, hvor han har restaurert og bevart den norske byggeskikken og kystkulturen. I et stort sjøhus i 3 etasjer som ble flyttet fra Kopervik er det nå innredet til festlokale på 200 m2 inneholdende stort maritim spiseområde, flere velmøblerte dagligstuer hvor historikken fra det maritime kystmiljøet speiler seg igjen i detaljene i innredningen. Lokalet har plass fra 80 gjester. Her kan du arrangere det meste fra bryllup til dåp i et flott maritimt 50-talls preg. I et nyrenovert kjellerlokale i hovedhuset på området er det innredet til maritim "pub" med flott moderne kjøkken, og plass til ca. 30 personer. De resterende husene er renovert for utleie til turister, overnatting og fast utleie. Det er på området også bygget kafé og gode parkeringsmuligheter. I 2005 fikk Svein Arve Mannes og Paul K. Mannes Fiskeridagernes hederspris for sitt arbeid med å bygge opp kystkultursamfunnet.

Utleie av Selskapslokaler

Sams Kro: Lørdag er kroen åpen for gjester mellom kl 15:00 og 02:30. Utleie av lokalet som kan ta imot ca 30 personer alle andre ukedager. Her er det mulig å holde selskaper for barn og voksne samt bedrifter som ønsker å bruke det til foredrag og møtevirksomhet. Lokalet er tilpasset med AV utstyr(projektor). Sam leverer også mat enten det er frokost, Lunsj eller middag. Her kan du få spesialiteter som sjømat bufeet, tapas, asiatisk og norsk mat. Pris for leie av lokalet en dag inkludert vask er kr 3.500,- eks. mva Dersom dere bestiller mat er lokalene inkludert i kuvert prisen som avtales ved bestilling. Bøkkerstova: Bøkkerstova i 2. etasje er det største lokalet hos Sam, her er det plass til ca 80 -90 personer med bordoppdekning. Dersom det kun er stoloppsetting er det plass til ca 110 personer. Her er det mulig å holde selskaper for barn og voksne samt bedrifter som ønsker å bruke det til foredrag og møtevirksomhet. Lokalet er tilpasset med AV utstyr(projektor). Sam leverer også mat enten det er frokost, Lunsj eller middag. Her kan du få spesialiteter som sjømat bufeet, tapas, asiatisk og norsk mat. Pris for leie av lokalet en dag inkludert vask er kr 4.500,- eks. mva Dersom dere bestiller mat er lokalene inkludert i kuvert prisen som avtales ved bestilling. Seilloftet: Øverst i 3. etasje i det store sjøhuset er det en fantastisk utsikt utover havet mot Haugesund og Utsira. Seilloftet har plass til 50 gjester og lokalet kan brukes til selskaper for barn og voksne samt bedrifter som ønsker å bruke det til foredrag og møtevirksomhet. Lokalet er tilpasset med AV utstyr(projektor). Sam leverer også mat enten det er frokost, Lunsj eller middag. Her kan du få spesialiteter som sjømat bufeet, tapas, asiatisk og norsk mat. Pris for leie av lokalet en dag inkludert vask er kr 5.000,- eks. mva Dersom dere bestiller mat er lokalene inkludert i kuvert prisen som avtales ved bestilling.   For alle tre selskapslokalene kan vi levere underholdning, klovn til barneselskaper. Omvisning på hele Kystkultursenteret inngår i prisen dersom det er ønskelig. Kystkultursenteret har sin egen festival i september hvert år, og vi arrangerer julebord for bedrifter og privatpersoner. Ring eller send e-post for informasjon og bestilling. Kontakt: Svein Arve Mannes Mannesvegen 210 4275 Sævelandsvik Telefon: 95 22 56 54 / 52 85 34 50 E-post: mannesbaat@gmail.com http://www.karmoykystkultur.no Facebook: Sams kro http://on.fb.me/1hRG7Uc