Karmøy Senioruniversitet er i gang

23. oktober 2012

Endelig  !!

er vi kommet i gang med senioruniversitet i Karmøy og vil ha det første møtet torsdag den 1. november. Møtet blir arrangert i samarbeid med SILK festivalen i Skudeneshavn.

Møtet starter kl. 17.00 og er på Skudeneshavn Kulturhus.

Forfatteren Odd Geir Bruaseth vil være med oss denne kvelden. Hør Nrk-veteranen som har kronglet seg opp til de luftigste fjellhyller og ut til den ytterste nøgne ø i programmet «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu».

 

Og vi fortsetter med nytt møte på fredag 2. november kl. 17.00 på samme sted. Nå får vi besøk av Per Egil Hegge som har vært redaktør i Aftenposten og A-magasinet, korrespondent i Washington D.C., London og Moskva. Hegge ble kastet ut av Sovjetunionen i 1971.

 

Han er i dag blant annet kjent for sin faste språkspalte i Aftenposten. Han har skrevet bøker om sovjetisk og amerikansk politikk og dessuten boken ”Og så må du ikke stille spørsmål”, om sin kones møte med det norske medisinske miljøet da hun ba om å bli behandlet for en sykdom. Per Egil Hegge har også gitt ut en egen bok om språk, ”Heng ham ikke vent til jeg kommer”, en morsom bok om norsk språk og tegnsetting, og han har medvirket til flere andre bøker. Per Egil Hegge er ellers en kjent debattant som spiller på mange strenger.

Julemøtet blir på Sevtun Grendahus den 11. desember kl. 12.00. Vi får da besøk av forfatter og humorist Lasse Pedersen. Kjell Flotve blir også med. Her serveres grøt og julemat.

 

På det nye året har vi planlagt møter den 8. januar og 12. februar. Vi ønsker å ha møtene kl. 12.00 og på forskjellige steder i Karmøy. Program og sted vil vi komme tilbake til.

 

Møtene er åpne for alle seniorer, menn som kvinner. Det blir anledning til å tegne seg som medlem. Da vil du får redusert pris på møtene og eventuelt andre arrangementer som går i regi av Karmøy senioruniversitet.

Vi håper at du vil bli medlem og ønsker deg velkommen til senioruniversitetet.

 Ønsker du å bli medlem i Karmøy Senioruniversitet, ta kontakt med Brit Turid Valhammer på epost: iog-friv@online.no
Du kan også melde deg på når du kommer på være møter.

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies