Bli medlem

Nyheter

Monter /Optimera’. Varehuset i Veakrossen

Publisert

20 april 2016 åpnet Monter Karmøy sitt nye flotte byggevarehus i Bleikmyrvegen 9, i Veakrossen.

Etter at nybygget stod ferdig og ut 2016 har butikken fått en formidabel vekst, og antall ansatte har økt. Dette har skjedd i en periode hvor mange næringer har måttet redusere antall årsverk, og en nedgang i oppdragsmengden. Dette er vi selvsagt meget fornøyd med sier daglig leder Tore Olsen.

Det nye, lyse og moderne varehuset inneholder et bredt utvalg produkter til hus og hage.

Monter har også utvidet varesortimentet til å omhandle mer gulv, veggutstillinger og tapet i tillegg til materialer, verktøy, peiser, vinduer, dører, takpanner, hage og fritid, garderober og mye, mye mer som du trenger for å bygge nytt eller pusse opp.

Rosinen i pølsa er et klimatisert listverk-rom som betyr at du kan ta listverk å henge rett opp uten at det krymper.

Våre åpningstider er:

Torsdag           0700 - 1700

Fredag             0700 - 1700

Lørdag            0900 – 1400

Søndag            Stengt

Mandag           0700 – 1700

Tirsdag            0700 – 1700

Onsdag           0700 – 1700

Ved å gå inn på  siden: www.monter.no,  vil dere kunne se alle tilbud. Du kommer rett inn på den lokale Monterbutikken. Her finner du også flere kalkulatorer som hjelper deg å beregne boder, garasjer, tak og terrasse. De kommer gjerne hjem til deg for å ta en gratis tak-sjekk der de bruker gode samarbeidspartnerfirma.

Monter ønsker dere velkommen til å besøke det flotte nye byggevarehuset. De hjelper deg gjerne med å finne produkter og løsninger som passer til din stil.

I det nye byggevarehuset har bedriften også fått plass til kontorer både til seg selv og til leietakere i annen etasje. Dette kompletterer deres tilbud til kundene. Det er også mange flotte butikker rundt Monter på Vea så her kan dere komme og finne matvarer, biler, gaveartikler og mye annet. Stikk innom Monter!

I andre etasje i Varehuset er også flere av Monters samarbeidspartnere lokalisert

Norgeshus Karmøy har salgskontor i andre etasje. De tar store og mindre oppdrag både til Industri og Privatmarkedet. De er total leverandør av enebolig. De er behjelpelige med tegninger, veiledning, søknader, graving, rørlegger, elektrisk, maling, ventilasjon og mer til.
Kontaktperson Tormod Dankel tlf.91612990, Epost: karmoy@norgeshus.no 

Brødrene Eide AS som jobber med taksering og er uavhengig kontrollør.
Kontaktperson Kjell Magne Eide tlf. 91191794

Byggmester Oaland som med sine 4 ansatte og som sier at ingen utfordring er for liten og det er sjelden en utfordring blir for stor. Vi trives godt med arbeid som utfordrer oss både på kunnskap og evner. Besøk deres side, de leverer nybygg, innredning tilbygg og totalentrepriser. De har faste samarbeidspartnere innen elektro, rør, betong og metaller. De kan hjelpe med byggesøknader og tegninger.

Ole Morten Oaland kan kontaktes på tlf. 91180570 eller Epost: om@oaland.no