Bli medlem

Nyheter

SR-Bank utvider i Åkrehamn

Publisert

SR-Bank utvider lokalene sine på AMFi senteret fra 80 til 115 kvadratmeter. Åkrehamn Vekst har tatt en prat med leder for kontoret Astrid Børresen for å høre hvorfor de utvider kontoret. Det er jo helst andre veien det skjer i bankene for tiden.
Astrid sier at SR-Bank satser i Åkrehamn og trenger derfor plass til flere autoriserte finansrådgivere. Vi vokser også på Karmøy og trenger derfor bedre plass. Da Skudenes kontoret flyttet sammen med Åkra kontoret flyttet også de ansatte til  Åkrehamn, og server våre Skudenes kunder herfra. Det er også meningen at eiendom og bedriftsmarked skal være tilgjengelig for kundene våre i Åkrehamn området. Bedriftsmarkedet og eiendom er på hjul og oppsøker kundene i stor grad, men det er selvsagt også mulig å treffe dem på våre kontorsteder.
Hun sier videre at lokalene nå blir bedre der et tett og godt miljø der ansatte og kunder skal trives. Sterke og lokale banklokaler er viktige for oss slik at kundene får en god opplevelse. Kundene våre er opptatt av tre ting:
- Rask respons
- God behovskartlegging
- Konkurransedyktige priser
Vi skal være løsningsorienterte og en sterk lokalbank. Selv om kundene våre de siste årene har tatt i bruk nettbank, mobilbank, mCASH, sender e-post og ringer oss, er det alltid behov for å treffe oss personlig. Vi ønsker å bidra med vår kompetanse og lokalkunnskap og vi skal vokse videre på Åkra.

img_2177
Fra venstre. Astrid Børresen, Randi Dale, Torbjørn Lindtveit, Tove Mette Mikkelsen
img_2169
Her ser vi utvidelsen i 2. etasje på Amfi senteret