Bli medlem

Nyheter

Fredag og snart helg for oss i Åkrehamn Vekst

Publisert

Det er alltid mye arbeid for ÅV nå på vårparten. Mange prosjekter og aktiviteter skal planlegges for vår, sommer og høst.
At vi har mange arbeidsoppgaver ser vi veldig positivt på, det er dette som skaper aktivitet og miljø, handel og arbeid i vårt lokalområde.
Nå er det sluttspurt i arbeidet med Glade Maidager som også i år skaper vår-glede og forventning frem mot sommeren. Flere spennende prosjekter er på gang når det gjelder utbygging av boliger, veistruktur, kjøpesenter, næringsbygg, nye idrettshaller, skoleplanlegging, reguleringer osv. Vi er med som konsulent eller deltager på flere av disse prosjektene.

Vi er også engasjert og medlem av den nye kystkulturfestivalen som ser ut til å bli en veldig bra Sankthans helg i Åkrehamn, vi gleder oss.
Arbeidet med årets Fiskeridager, Amerikafest, Blåkors arrangementer er i full gang der ÅV er engasjert med å skaffe tilveie sponsorer for Fiskeridagene.

Som dere ser ovenfor blir dagene fylt opp av gode arbeidsoppdrag, men vi må ikke glemme alle de sosiale uformelle møtene med de som bor og arbeider på Vestsiå. Vi får mye oppmerksomhet i mediebildet og mange godord når vi treffer på personer ute i gatene. Vi får heldigvis også konstruktive tilbakemeldinger på hva vi bør ta tak i, noe vi også er glad for.

Til neste gang :) ønsker vi alle en god og velfortjent helg.