Bli medlem

Nyheter

Marte, ny medarbeider i Åkrehamn Vekst

Publisert

Åkrehamn Vekst har fått en ny markedskoordinator, Marte Knutsen som har jobbet i Karmøynytt frem til nå. Vi er glade og fornøyde i styret og daglig ledelse av å få en lokal jente med på laget. Vi tror Marte kan bidra til at vi kan komme opp og videre spesielt når det gjelder handel på Vestsiå.

Marte

Født: Sevland

Alder: 25

Utdannelse: Bachelor i internasjonal markedsføring

Har bodd: Bergen, Singapore, Oslo og Haugesund

Hobby: Er med på quizlaget, ”The Unicorns”, som quizzer hver uke på Cafe Rene

Forrige arbeidsplass: Key account manager hos Karmøynytt

Hva jeg vil bidra med i Åkrehamn vekst:

Jeg kommer hovedsakelig til å jobbe med markedsføring av bedrifter og butikker. Jeg brenner for variert markedsføring, med tanke på målgruppe, sted og kommunikasjonskanaler.
Jeg mener at vi, på Åkra, Ferkingstad og Vea, har tilbud som mange andre steder ikke har, da  mange av butikkene/bedriftene våre  er uavhengige fra et kjedekontor. I tillegg har vi de som er en del av en kjede, men fremdeles klarer å skape en atmosfære av det lokale. Dette er noe jeg håper vi i fellesskap kan fremme for å forsterke «handla hima» konseptet. Ellers vil jeg bidra mitt beste til å skape gode arrangementer i løpet av året for å oppnå et enda større felleskap i nærmiljøet. Jeg vil alltid være tilgjengelig, og for dere som har startet opp og trenger hjelp til å spre budskapet er det bare til å ta kontakt.

Kontaktinformasjon:

Mail:  Marte.knutsen@akrehamn-vekst.no

Telefon: 951 35 604

Vennlig hilsen

Marte Knutsen