Bli medlem

Nyheter

Gründerfabrikken kan bli en nyvinning i Åkrehamn

Publisert

Etter at eier Anton Øyvind Hansen av industrilokaler i Stong næringsområde ønsker å pensjonere seg, har Anton Øyvind Hansen sammen med Hans Knutsen et ønske om å starte en gründerfabrikk i lokalene som inneholder en stor verktøy og maskinpark som passer for mekaniske bedrifter. Etter at de tok kontakt med Åkrehamn Vekst, har vi sammen med NAV Karmøy, Rogaland Ressurssenter og Næringsavdelingen i Karmøy kommune vært på befaring i lokalene. Vi har også i møte sett på hvilke muligheter vi sammen kan få til i lokalene. Selv om vi kun har snakket om muligheter på et innledenede møte, ser vi sammen positivt på dette prosjektet.

IMG_1267
Fra venstre: Cecilie Brekke Strand NAV, Solfrid Odland Ytreland NAV, Hans Knutsen Membran Teknologi, Anton Øyvind Hansen A.Hansen Industri, Anne Kristin Helgeland RRS, Per Inge Eriksen ÅV

Åkrehamn Vekst planlegger også et frokostmøte sammen med sine medlemmer i blå kors lokalene fredag den 29. januar der vi ønsker å ta opp den vanskelige situasjonen landet er oppe i nå med større arbeidsledighet. Vi har sammen med NAV Karmøy og Personalhuset sett på muligheter for å få flere ut i arbeid i våre lokale bedrifter.
Vi kommer tilbake med mer informasjon om disse prosjektene etter hvert.

IMG_1265
Samme bilde som ovenfor, men helt til høyre har vi skiftet ut ÅV med Næringssjef i Karmøy kommune Per Velde