Bli medlem

Nyheter

Vellykket veldedighetskonsert i Åkrehamn

Publisert

Teaser

Foto: Kjell Bua

Nærmere 100 gjester fikk oppleve en skikkelig flott julekonsert der alle inntekter går til Godhetsentralen i Åkrehamn. Det er alltid noen som trenger hjelp når julen nærmer seg og konsertens inntekter på 16. tusen kroner kommer godt med i den forbindelsen.
Åkrehamn Vekst ønsker å takke alle som har bidratt med dette flotte arrangementet. Fiskarbonden stilte lokaler til fri benyttelse, Karmøynytt med gratis annonsering og Åkrehamn Vekst bidrog med markedsføring og billettsystem.
Det er likevel artistene vi må takke mest for en skikkelig flott julekonsert. Takk til Jan Inge Kvilhaugsvik og Vidar Stueland som hadde denne flotte ideen og som hele veien har jobbet med å finne artister, øving og til slutt en heidundrende konsert. Takk så mye til de andre flotte artistene, Regina Elvik, Giuliana Bartolini, Roger Olsen, Øyvind Eikre og Stevie Defraz.
Konserten varmet og vi er sikre på at innsamlingen benyttes til å varme mange mennesker i julehøytiden. Takk også til Godhetsentralen som hjelper alle de som trenger ekstra hjelp både i hverdag og julehøytid.